Opname en uitzonderingen

Als u geïnteresseerd bent in een verblijf in ‘tHuis Lioba, dan kunt u zich aanmelden via de contactpagina of bellen voor informatie en overleg 072-2029163. Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met één van de coördinatoren, waarin verblijfs- en zorgmogelijkheden worden besproken.
Uw verblijf

Een tijdelijk verblijf in ’tHuis Lioba voorziet in een eigen kamer met sanitair. De gastenkamers worden schoongemaakt, bedden zijn opgemaakt en handdoeken aanwezig. De verzorging wordt verder zoveel mogelijk op maat georganiseerd. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen en er staan dagelijks verse maaltijden op tafel.

Faciliteiten
’tHuis Lioba bevindt zich in één van de vleugels van het Liobaklooster Het respijthuis bestaat uit vier gastenkamers, drie 1-persoonskamers en één 2-persoonskamer. Alle kamers zijn gelijkvloers en voorzien van eigen sanitair en een privé terras, met uitzicht op de prachtige kloostertuin. ’tHuis Lioba is 24 uur per dag bemenst. Een personenalarmering, digitale televisie en WIFI is op alle kamers beschikbaar.

28 juni 2024 van 10-12 uur

Voor belangstellenden, nieuwe vrijwilligers en gasten.
Adres Herenweg 85, Egmond-Binnen